Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kötelező zsinagógalátogatás: nagykoalíciós összefogás jöhet
  2012-12-11 17:11:51, kedd
 
  Kötelező zsinagógalátogatás: nagykoalíciós összefogás jöhet a Jobbik ellen
2012, december 11 - 12:38

zsidó kiállításA kötelező zsinagógalátogatás az újabb alibi, hogy ismét összeálljon a nagykoalíció a Jobbik ellen. Most az MSZP buzdítja a ,,demokratikus pártokat", hogy dugják össze a fejüket, mit lehet tenni, szerintük ugyanis Orbán Imre jobbikos politikus nyílt levele - amelyben a kötelező zsinagóga-látogatás és az ellen emelt szót, hogy kipát hordattak a diákokkal - burkolt holokauszt-tagadás.

Az MSZP helyi szervezete hétfő délután sajtótájékoztató keretén belül beszélt arról a nyílt levélről, melyet Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi elnöke a középiskolák igazgatóinak címzett - olvasható a kuruc.info oldalán. Jabronka Richárd, az MSZP helyi szervezetének alelnöke ismertette álláspontjukat az Elfeledett szomszédaink című, "széles körű összefogással létrejött kiállítással" kapcsolatban, amelyet a zsinagógában tekinthettek meg az érdeklődők (és azok a diákok, akiket erre kényszerítettek - jegyezte meg a kuruc.info szerkesztője).

,,Egy szélsőjobboldali, antiszemita portál adta az alapot Orbán Imrének a nyílt levél megfogalmazásához, ugyanis egy nevét nem vállaló középiskolás diák küldött ide egy olvasói levelet. Ez alapján Orbán Imre úgy gondolta, hogy azon diákokat, akiket köteleztek a kiállítás megtekintésére, sértették a magyarságukban, s kényszerítették őket a kipa használatára is" - fogalmazott Jabronka.

,,Nemcsak ezzel van problémánk" - mondta az alelnök -, hozzátette: a napokban reagáltak a papa-holnap.hu hírportálon a nyílt levélre egy cikk formájában, de az MSZP elnöksége úgy gondolta, hogy ez nem elegendő. ,,A fent említett levél egy burkolt holokauszt-tagadás, ami pedig büntetőjogi felelősséget is vonhat maga után. Nem hiszem, hogy egy magát demokratikusnak mondó, legitim párt (márpedig az, hiszen törvényesen megválasztották - szerk.) bármely tagja megengedhet magának ilyet" - fogalmazott az MSZP-s. Hozzáfűzte: nem tapasztalt atrocitásokat a kiállításon, amelyre maga is ellátogatott.

Már megint az ordas eszmék

Jabronka Richárd szerint egy budapestihez hasonló széleskörű összefogás kellene - ahogy fogalmazott - "az ordas eszmék ellen". (A szocialista politikus valószínűleg Gyöngyösi Márton Parlamentben elhangzott, félreérthető szavaira gondolt, amellyel arra utalt, hogy a Jobbik szerint az embereknek joguk van tudni, hány olyan izraeli ül a kormányban és a magyar Országgyűlésben, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánkra nézve - a szerk.) A baloldali párt szerint egy kerekasztal-beszélgetésre kellene hívni a Pápán működő "demokratikus pártokat", civil szervezeteket, szakszervezeteket és egyházakat is, hogy "beszéljék meg, mit lehetne tenni". Az MSZP mint az egyik résztvevő fogja ezt kezdeményezni - közölte. Hangot adott annak a véleményének is, hogy szerinte a kiállítás egy hónapnyi történelemórával felérő tárlat, és nem egy templomlátogatásról s a zsidó vallás rákényszerítéséről szól, hanem egy valós történelmi eseményt, és nem történelmi hamisítást mutat be - tette hozzá az alelnök.

Orbán Imre sajtóközleményben reagál az MSZP-s szavaira a nap folyamán.

Horthy Miklóst is becsmérelték

Mint korábban megírtuk, kötelező zsinagógalátogatást írtak elő szinte minden pápai középiskolában, ahol kipát kellett hordaniuk a diákoknak. A zsidó előadáson Horthyt szidták és a Jobbikra is kitértek. A nemzeti radikális párt helyi szervezete nyílt levélben fordult az igazgatókhoz. Orbán Imre a pápai középfokú iskolák igazgatóihoz fordult: ,,felháborítónak találom, hogy 22 évvel a módszerváltás és 2 évvel a fülkeforradalom után még mindig első számú ,,feladat" a történelemhamisítás és az agymosás". A kiállítás a történelmi tények bemutatása mellett (helyett) nem szól másról, mint a pápai ifjúság tudatában és lelkében elültetni a bűnös nemzet fogalmát - hívta fel a figyelmet a nemzeti radikális párt politikusa. Hangsúlyozta: a tárlatvezetés során a magyar történelem kiemelkedő alakját, Horthy Miklóst is becsmérelték.

Kiemelte azt is, hogy tudomása szerint az egyházi iskolák kivételével világnézeti semlegesség van az iskolákban. ,,A Hit Gyülekezete és a Jehova tanúi tanait követő tanulók nem vesznek részt az iskola azon rendezvényein, amikor a magyar nemzet ünnepei vannak, nem éneklik a magyar himnuszt. Az ő esetükben tiszteletben tartják vallásos érzékenységüket. Miért nem tették ezt a többségi társadalmat képviselő tanulókkal szemben?" - tette fel a kérdést a nyílt levélben Orbán Imre. Hangsúlyozta: szerinte hibás döntés, hogy az iskola vezetői semmibe vették diákjaik szabad akaratát, és ezáltal a cionista propaganda eszközévé tették tanulóikat.

Vona: Tisztelt ATV! Sakk!

Miközben az egész világsajtó arról cikkez - és a Jobbikon kívüli hazai parlamenti pártok is azt harsogják -, hogy a Jobbik náci és antiszemita, eközben hétfőn zsidó rabbikkal tárgyalt Vona Gábor, a Jobbik elnöke, ifj Hegedűs Lóránt református lelkész és Gyöngyösi Márton. A Neturei Karta elnevezésű anticionista zsidó szervezet három tagjával - akik olyan ortodox zsidó emberek, akik elítélik a cionizmust, annak erőszakos hatalmi törekvéseit, a palesztinok elnyomását, valamint Izrael államot sem fogadják el - közösen értette egyet abban, hogy a világra nagyon komoly veszélyt jelent a cionizmus, annak erőszakossága és a népek közötti békétlenség szítása.

Cikkünket a későbbiekben frissítjük Orbán Imre reagálásával.

Fotó: Info Pápa

(Pápa Ma, kuruc.info nyomán barikad.hu)


http://barikad.hu/kotelezo_zsinagogalatogatas_nagykoalicios_osszefogas_johet_a_jo bbik_ellen-20121211
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sajtótájékoztató, szélsőjobboldali, nemzetbiztonsági, történelemórával, megválasztották, érzékenységüket, demokratikusnak, fülkeforradalom, magyarországért, országgyűlésben, kényszerítettek, kényszerítették, magyarságukban, megtekintésére, felháborítónak, középiskolában, álláspontjukat, nagykoalicios, módszerváltás, összefogással, szervezetének, atrocitásokat, erőszakossága, tárlatvezetés, nagykoalíciós, rendezvényein, szervezeteket, kezdeményezni, beszélgetésre, tiszteletben, becsmérelték, hangsúlyozta, középiskolák, igazgatóinak, felelősséget, szomszédaink, újabb alibi, ellen emelt, diákokkal –, nyílt levélről, középiskolák igazgatóinak, zsinagógában tekinthettek, alapot Orbán, nyílt levél, olvasói levelet, kiállítás megtekintésére, kipa használatára, napokban reagáltak, nyílt levélre, cikk formájában, fent említett, magát demokratikusnak, Orbán Imre, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Jabronka Richárd, Orbán Imrének, Gyöngyösi Márton Parlamentben, Horthy Miklóst, Tisztelt ATV, Vona Gábor, Hegedűs Lóránt, Gyöngyösi Márton, Neturei Karta, Info Pápa, Pápa Ma,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A boldog családok mind hasonló...  Png kutya  Mindig jusson idő nevetni  Albert Einsteinről  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png virág  Kövesd a cowboyt!  Nevem  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete-erdő desszert  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Egy hatékony szolga  Garai Gábor - Takarítás  Szép napot kívánok  Németh László tollából  Kövesd a cowboyt!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Szabolcska Mihály – Ákác...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Julian Brass gondolata  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Az igazi szeretetért rendszeri...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Png csokor  Adakozás  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Szép estét  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem méltó hozzád  Popper Péter szavai  Kövesd a cowboyt!  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép estét  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Png ház  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Gonosz démon-álarc  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó 
Bejegyzés Címkék
újabb alibi, ellen emelt, diákokkal &#8211, nyílt levélről, középiskolák igazgatóinak, zsinagógában tekinthettek, alapot Orbán, nyílt levél, olvasói levelet, kiállítás megtekintésére, kipa használatára, napokban reagáltak, nyílt levélre, cikk formájában, fent említett, magát demokratikusnak, ordas eszmék, budapestihez hasonló, szocialista politikus, embereknek joguk, magyar Országgyűlésben, baloldali párt, egyik résztvevő, hónapnyi történelemórával, zsidó vallás, valós történelmi, zsidó előadáson, nemzeti radikális, pápai középfokú, fülkeforradalom után, történelmi tények, pápai ifjúság, bűnös nemzet, tárlatvezetés során, magyar történelem, egyházi iskolák, iskola azon, magyar nemzet, magyar himnuszt, többségi társadalmat, nyílt levélben, iskola vezetői, cionista propaganda, egész világsajtó, palesztinok elnyomását, világra nagyon, népek közötti, későbbiekben frissítjük, sajtótájékoztató, szélsőjobboldali, nemzetbiztonsági, történelemórával, megválasztották, érzékenységüket, demokratikusnak, fülkeforradalom, magyarországért, országgyűlésben, kényszerítettek, kényszerítették, magyarságukban, megtekintésére, felháborítónak, középiskolában, álláspontjukat, nagykoalicios, módszerváltás, összefogással, szervezetének, atrocitásokat, erőszakossága, tárlatvezetés, nagykoalíciós, rendezvényein, szervezeteket, kezdeményezni, beszélgetésre, tiszteletben, becsmérelték, hangsúlyozta, középiskolák, igazgatóinak, felelősséget, szomszédaink, zsinagógában, budapestihez, ellátogatott, véleményének, középiskolás, demokratikus, használatára, félreérthető, szerkesztője, kapcsolatban, kiállítással, valószínűleg, tekinthettek, parlamentben, igazgatókhoz, igazgatóihoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.